Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/blogir/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن

mmnn

طرز تهيه مرغ بريان در هواپز | آبدار و طلايي با سرخ‌كن بدون روغن

اگر دنبال يك روش سريع، سالم و خوشمزه براي پخت مرغ هستيد، طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس و طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا بهترين گزينه‌ها هستند. با استفاده از اين دستگاه‌ها مي‌توانيد مرغي طلايي، مغزپخت و آبدار داشته باشيد بدون اين كه نياز به روغن زيادي باشد. حتي براي علاقه‌مندان به سرخ‌كن بدون روغن، روش‌هايي وجود دارد كه مرغ كامل يا فيله مرغ را به‌صورت بريان و لذيذ آماده كنيد.

طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس

براي طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس ابتدا مرغ را شسته و خشك كنيد. سپس آن را با ادويه‌جات دلخواه مانند زردچوبه، فلفل، پاپريكا و كمي روغن زيتون يا كره چرب كنيد. مرغ را در سبد هواپز قرار دهيد و دستگاه را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد. بسته به اندازه مرغ، حدود ۳۰ تا ۴۵ دقيقه زمان لازم است. اين روش باعث مي‌شود مرغ كاملاً مغزپخت و با پوست طلايي و ترد آماده شود.

طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا

اگر از طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا استفاده مي‌كنيد، روش مشابهي را دنبال كنيد، با اين تفاوت كه دستگاه نينجا معمولاً نياز به كمي تنظيم دما و زمان دارد تا مرغ بيش از حد خشك نشود. براي مرغ كامل، ۳۵ تا ۴۵ دقيقه در دماي ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد كافي است. اضافه كردن ادويه‌ها و كمي روغن روي سطح مرغ باعث مي‌شود رنگ و طعم آن بهتر شود.

طرز تهيه مرغ بريان در سرخ‌كن فيليپس و علت خشك شدن مرغ در سرخ‌كن بدون روغن

براي كساني كه مي‌خواهند طرز تهيه مرغ بريان در سرخ كن فيليپس را امتحان كنند، نكته مهم كنترل دما و زمان است. سرخ‌كن بدون روغن گرما را به صورت يكنواخت منتقل مي‌كند، اما اگر بيش از حد زمان بگذاريد، علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن همين است. براي جلوگيري از خشكي، مرغ را با كمي روغن و ادويه مارينه كنيد و هر ۱۰ دقيقه يكبار سطح آن را بررسي كنيد تا كاملاً آبدار باقي بماند.

طرز تهيه مرغ در هواپز برقي و مرغ كامل در سرخ‌كن بدون روغن

براي طرز تهيه مرغ در هواپز برقي كافي است مرغ را آماده و ادويه‌دار كرده، سپس در سبد دستگاه قرار دهيد. بسته به حجم مرغ، ۳۰ تا ۴۵ دقيقه زمان كافي است.
اگر مي‌خواهيد طرز تهيه مرغ كامل در سرخ كن بدون روغن را انجام دهيد، مرغ را به صورت يكپارچه در دستگاه قرار دهيد و دما را روي ۱۸۰ درجه تنظيم كنيد. اين روش باعث مي‌شود مرغ كامل با پوست طلايي و گوشت نرم آماده شود، بدون اينكه نياز به روغن زيادي داشته باشيد.

نكات طلايي براي مرغي آبدار و خوشمزه

مرغ را قبل از پخت خشك كنيد تا ادويه‌ها بهتر بچسبند.

از ادويه‌هاي تازه و تركيب‌هاي متنوع مثل پاپريكا، فلفل سياه و سير استفاده كنيد.

در هواپز و سرخ‌كن بدون روغن، زمان و دما را كنترل كنيد تا مرغ خشك نشود.

مي‌توانيد روي سطح مرغ كمي كره يا روغن زيتون بماليد تا پوست آن ترد و طلايي شود.

جمع‌بندي

استفاده از هواپز فيليپس، هواپز نينجا و سرخ‌كن بدون روغن به شما اين امكان را مي‌دهد كه مرغي سالم، طلايي و آبدار آماده كنيد. با رعايت زمان، دما و نكات حرفه‌اي، حتي مرغ كامل نيز بدون خشكي آماده خواهد شد. اين روش‌ها براي وعده‌هاي روزمره و مهماني‌ها بسيار كاربردي هستند و مي‌توانيد با ادويه‌هاي مختلف طعم‌هاي متفاوتي ايجاد كنيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1404/5/27 ساعت: ۱۵ توسط:nafas72 :

طرز تهيه مرغ سوخاري در هواپز فيليپس و تفال | ترد و آبدار مثل رستوران

اگر به دنبال روشي سالم، سريع و خوش‌طعم براي پخت مرغ هستيد، هواپز يا همان سرخ‌كن بدون روغن بهترين گزينه است. در اين مطلب نه‌تنها طرز تهيه مرغ سوخاري در هواپز فيليپس را آموزش مي‌دهيم، بلكه به صورت كامل روش‌هاي طرز تهيه مرغ در هواپز برقي، طرز تهيه مرغ در هواپز تفال، طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا و حتي طرز تهيه مرغ در سرخ كن بدون روغن فيليپس را هم بررسي مي‌كنيم. علاوه بر اين، نكاتي درباره طرز تهيه فيله مرغ در هواپز و جلوگيري از مشكلاتي مثل علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن را خواهيد خواند.

براي شروع، تكه‌هاي مرغ را شسته و با دستمال خشك كنيد. سپس در يك ظرف، تركيبي از ادويه‌هاي دلخواه مثل پاپريكا، فلفل سياه، پودر سير، نمك و كمي روغن زيتون آماده كنيد و مرغ را حداقل ۳۰ دقيقه در اين مرينيت قرار دهيد. در روش طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس، مرغ‌هاي مزه‌دار شده را داخل سبد دستگاه بچينيد، دما را روي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد بگذاريد و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقيقه زمان دهيد. بهتر است در نيمه پخت، مرغ‌ها را برگردانيد تا هر دو طرف طلايي و ترد شوند.

اگر از دستگاه برقي استفاده مي‌كنيد، طرز تهيه مرغ در هواپز برقي تقريباً مشابه مدل فيليپس است، اما ممكن است بسته به توان دستگاه، زمان پخت كمي تغيير كند. براي مدل‌هاي تفال، در طرز تهيه مرغ در هواپز تفال معمولاً بين ۲۲ تا ۲۸ دقيقه زمان لازم است تا مرغ به رنگ طلايي برسد. در مقابل، هواپز نينجا به دليل قدرت بالاتر، سريع‌تر نتيجه مي‌دهد و در طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا سينه مرغ بدون استخوان تنها ۱۵ تا ۱۸ دقيقه و ران مرغ حدود ۲۲ دقيقه زمان مي‌برد.

اگر به دنبال وعده‌اي سبك‌تر هستيد، مي‌توانيد فيله مرغ درست كنيد. در طرز تهيه فيله مرغ در هواپز، فيله‌ها را با كمي روغن و ادويه مزه‌دار كرده و در دماي ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقيقه بپزيد تا بافتي نرم و آبدار داشته باشند. همين روش را مي‌توانيد در طرز تهيه مرغ در سرخ كن بدون روغن فيليپس هم اجرا كنيد؛ فقط كافيست زمان و دما را مشابه هواپز تنظيم كنيد تا نتيجه يكساني بگيريد.

يكي از مشكلات رايج كاربران، خشك شدن مرغ است. علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن معمولاً سه مورد اصلي است:
۱. پخت بيش از حد و طولاني
۲. انتخاب دماي بيش از حد بالا
۳. عدم استفاده از روغن يا مرينيت قبل از پخت
براي جلوگيري از اين مشكل، هميشه مرغ را قبل از پخت با ادويه و كمي روغن مزه‌دار كنيد و زمان را به‌طور دقيق تنظيم كنيد.

با رعايت اين نكات، فرقي ندارد كه از فيليپس، تفال، نينجا يا هر مدل ديگري استفاده كنيد؛ هميشه مي‌توانيد مرغي ترد، خوش‌طعم و سالم آماده كنيد و از طعم بي‌نظير آن لذت ببريد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1404/5/25 ساعت: ۰۹ توسط:nafas72 :