طرز تهيه مرغ بريان در هواپز | آبدار و طلايي با سرخكن بدون روغن
اگر دنبال يك روش سريع، سالم و خوشمزه براي پخت مرغ هستيد، طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس و طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا بهترين گزينهها هستند. با استفاده از اين دستگاهها ميتوانيد مرغي طلايي، مغزپخت و آبدار داشته باشيد بدون اين كه نياز به روغن زيادي باشد. حتي براي علاقهمندان به سرخكن بدون روغن، روشهايي وجود دارد كه مرغ كامل يا فيله مرغ را بهصورت بريان و لذيذ آماده كنيد.
طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس
براي طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس ابتدا مرغ را شسته و خشك كنيد. سپس آن را با ادويهجات دلخواه مانند زردچوبه، فلفل، پاپريكا و كمي روغن زيتون يا كره چرب كنيد. مرغ را در سبد هواپز قرار دهيد و دستگاه را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد. بسته به اندازه مرغ، حدود ۳۰ تا ۴۵ دقيقه زمان لازم است. اين روش باعث ميشود مرغ كاملاً مغزپخت و با پوست طلايي و ترد آماده شود.
طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا
اگر از طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا استفاده ميكنيد، روش مشابهي را دنبال كنيد، با اين تفاوت كه دستگاه نينجا معمولاً نياز به كمي تنظيم دما و زمان دارد تا مرغ بيش از حد خشك نشود. براي مرغ كامل، ۳۵ تا ۴۵ دقيقه در دماي ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتيگراد كافي است. اضافه كردن ادويهها و كمي روغن روي سطح مرغ باعث ميشود رنگ و طعم آن بهتر شود.
طرز تهيه مرغ بريان در سرخكن فيليپس و علت خشك شدن مرغ در سرخكن بدون روغن
براي كساني كه ميخواهند طرز تهيه مرغ بريان در سرخ كن فيليپس را امتحان كنند، نكته مهم كنترل دما و زمان است. سرخكن بدون روغن گرما را به صورت يكنواخت منتقل ميكند، اما اگر بيش از حد زمان بگذاريد، علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن همين است. براي جلوگيري از خشكي، مرغ را با كمي روغن و ادويه مارينه كنيد و هر ۱۰ دقيقه يكبار سطح آن را بررسي كنيد تا كاملاً آبدار باقي بماند.
طرز تهيه مرغ در هواپز برقي و مرغ كامل در سرخكن بدون روغن
براي طرز تهيه مرغ در هواپز برقي كافي است مرغ را آماده و ادويهدار كرده، سپس در سبد دستگاه قرار دهيد. بسته به حجم مرغ، ۳۰ تا ۴۵ دقيقه زمان كافي است.
اگر ميخواهيد طرز تهيه مرغ كامل در سرخ كن بدون روغن را انجام دهيد، مرغ را به صورت يكپارچه در دستگاه قرار دهيد و دما را روي ۱۸۰ درجه تنظيم كنيد. اين روش باعث ميشود مرغ كامل با پوست طلايي و گوشت نرم آماده شود، بدون اينكه نياز به روغن زيادي داشته باشيد.
نكات طلايي براي مرغي آبدار و خوشمزه
مرغ را قبل از پخت خشك كنيد تا ادويهها بهتر بچسبند.
از ادويههاي تازه و تركيبهاي متنوع مثل پاپريكا، فلفل سياه و سير استفاده كنيد.
در هواپز و سرخكن بدون روغن، زمان و دما را كنترل كنيد تا مرغ خشك نشود.
ميتوانيد روي سطح مرغ كمي كره يا روغن زيتون بماليد تا پوست آن ترد و طلايي شود.
جمعبندي
استفاده از هواپز فيليپس، هواپز نينجا و سرخكن بدون روغن به شما اين امكان را ميدهد كه مرغي سالم، طلايي و آبدار آماده كنيد. با رعايت زمان، دما و نكات حرفهاي، حتي مرغ كامل نيز بدون خشكي آماده خواهد شد. اين روشها براي وعدههاي روزمره و مهمانيها بسيار كاربردي هستند و ميتوانيد با ادويههاي مختلف طعمهاي متفاوتي ايجاد كنيد.
برچسب: